Om os

Ægte kvalitet – Catering med slagterbaggrund

Solid hjemmelavet mad fra bunden, som altid er spændende og varieret, og en service, der altid går den ekstra mil for at skabe den bedst mulige madoplevelse for dig, dine gæster og kolleger. Dét kendetegner Menukort.dk.

Hvad enten du søger mad ud af huset til firmaordninger eller festarrangementer, får du et rigt udvalg af retter og muligheder for sammensætning.

Vi står naturligvis for at lave den gode mad, men du kan også vælge at lade os håndtere hele arrangementet – herunder vin, servering og oprydning.

Menukort.dk har solide rødder i slagterfaget, hvilket kommer til udtryk i både smag og kvalitet.

I 1996 – efter mange år med en fast og succesfuld slagterforretning i City 2, Taastrup – tog Hanne og Claus Jensen en beslutning om at udvide forretningen for at imødekomme den store efterspørgsel på mad ud af huset. De overtog catering-firmaet Taastrup Dinér Transportable og tog efterfølgende navn efter deres madkort – ’Vores Menukort’.

I dag driver Hanne og Claus Menukort.dk sammen med deres datter, Sanne, der bringer konceptet om lækker hjemmelavet mad fra bunden videre. Mange private kunder og erhvervsdrivende virksomheder nyder allerede godt af det høje niveau inden for madlavning og servicering.

Det samme kan du.

Respekt for råvarer og god service

Når det kommer til kvaliteten og friskheden af råvarerne, er du sikret det absolut bedste. Vores høje værdier og kvalitetskrav – som er fulgt med siden tiden i slagterforretningen – går igen. Vi får dagligt leveret frisk frugt, grønt, fisk og kød, som vores dygtige team af brancheuddannede personale tager sig godt af.

Vores slagtere, kokke og smørrebrødsjomfruer kæler for maden og forkæler vores kunder, så I får en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Vi vil være dit foretrukne cateringfirma – derfor er kun det bedste godt nok.

Hos Menukort.dk får du:

Vi samarbejder med

Vores priser

Er inklusive moms – men eksklusive levering.
På søn- & helligdage har vi et tillæg på Kr. 450,-

Ønsker du sparring i forbindelse med en menu til et arrangement eller en firmaordning?

Kontakt os på telefon 43 99 06 79 eller udfyld kontaktformularen her på siden – så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Kontakt os

Vi vil allerhelst ha’, at du ringer
– så sikrer vi, at du får den bedste løsning

Eller udfyld nedenstående formular, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

BEMÆRK: Denne kontaktformular er ikke beregnet til bestillinger. Vi vil helst tale med vores kunder og derved sikre os bedst muligt, at jeres forventning til maden stemmer overens, med det der bestilles.

Vores andre menukort