Mad til bryllup

Brug maden til dit bryllup til at gøre din dag helt speciel

Skal du have mad til dit bryllup, behøver du ikke lede mere! Hos os får du nemlig en fuldendt bryllupsmiddag, der sætter prikken over i’et til den perfekte bryllupsfest.

Du får mulighed for at sammensætte den bryllupsmenu, du altid har drømt om. Og uanset hvad du vælger, er du sikker på at få mad til dit bryllup, der er lavet helt fra bunden og med de friskeste råvarer, der findes på markedet.

Vi får nemlig dagligt leveret frisk frugt, sprødt grønt, nyfanget fisk og førsteklasses kød, så du er sikker på, at maden til dit bryllup er i topkvalitet.

Ring på telefon 43 99 06 79 eller benyt kontaktformularen her på siden, og hør meget mere om, hvordan vi sørger for, at du får serveret lækker mad til dit bryllup.

Brug maden til dit bryllup til at gøre din dag helt speciel
Et bryllup er en helt særlig dag, og selvfølgelig skal den være præcis, som du vil have den. Derfor sørger vi også for, at maden til dit bryllup bliver lige, som du forestiller dig.

Du vælger frit, om du ønsker den helt traditionelle bryllupsmiddag, eller om du vil have en spændende og lidt mere utraditionel menu. Holder du dit bryllup i haven, sørger vi for det perfekte grillarrangement med udstyr og grillkok, så I bare skal læne jer tilbage og nyde jeres dag og den gode mad.

Vil du holde et mere uhøjtideligt bryllup, sørger vi for en stor, lækker buffet med mad til enhver smag.

Vi sørger også for vinen

Til et bryllup skal der skåles for brudeparret. Og hvad er en bedre måde at gøre det på, end med vine, der er håndplukket til jeres menu? En god vin tilføjer helt unikke smagsnuancer til maden, og derfor skal du have den vin, der passer til netop din bryllupsmenu.
 
Vi har udvalgt en helt speciel samarbejdspartner, som er eksperter i at sammensætte en vinmenu, der passer til jeres bryllupsmad og til jeres smag – og selvfølgelig også til det budget, I ønsker.
 
Gør det nemt for jer selv, og lad os og vores samarbejdspartner sørge for, at der altid er fyldte glas og gode smagsnuancer – og masser af god mad til brylluppet!
 
Kontakt os i dag, og lad os skabe den bedste bryllupsoplevelse for jer. Vi sørger for mad til dit bryllup og vin, der passer til.
 
Ring på telefon 43 99 06 79 eller benyt vores kontaktformular. Så hjælper vi jer med at få en uforglemmelig bryllupsmenu.
 
Stort tillykke med dit bryllup! 

Kontakt os

Vi vil allerhelst ha’, at du ringer
– så sikrer vi, at du får den bedste løsning

Eller udfyld nedenstående formular, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

BEMÆRK: Denne kontaktformular er ikke beregnet til bestillinger. Vi vil helst tale med vores kunder og derved sikre os bedst muligt, at jeres forventning til maden stemmer overens, med det der bestilles.

Vores andre menukort