Mad til barnedåb

Sammensæt selv den helt rigtige buffet til jeres fest

Hos os får du skøn, sund og smagfuld mad til barnedåben.
 
Når du bestiller menuen hos os, slipper du for at bruge flere dage i køkkenet på at forberede maden, og du kan i stedet bruge tiden på alle de andre forberedelser.
 
Gør det nemt for dig selv og forkæl dine gæster med en stor og varieret buffet eller menu til barnedåben. Så skal du bare nyde dagen og selskabet.
 
Kontakt os på telefon 43 99 06 79 eller udfyld vores kontaktformular med din henvendelse. Så vender vi tilbage til dig, og fortæller os om dine mange muligheder, når du leder efter mad til en barnedåb.

Du får det lige, som du vil have det

En barnedåb er en rigtig stor dag, fordi det er barnets første fest. Stolte forældre viser deres et og alt frem for familie og venner, og jeres barn får officielt sit navn.
 
Derfor skal I naturligvis også have de perfekte rammer til jeres barns dåbsfest. Og en stor del af dagen er den mad, der skal serveres til receptionen efter dåben i kirken.
 
Hos os har du mange muligheder for at sammensætte den menu, du ønsker til dit barns dåb. Og uanset hvilket tidspunkt på dagen, festen skal holdes, stiller vi op med mad til barnedåben.
 
For eksempel kan du vælge vores brunchmenu, hvor du og dine gæster kan nyde både kolde og varme retter serveret med friskt, hjemmebagt brød.
 
Vores buffeter giver dig mulighed for at sammensætte en unik menu, der passer perfekt til dig og dine gæsters smag. Vælg mellem en lang række kød, fisk og friskt grønt samt kage eller ostebord til eftermiddagskaffen.
 
Er du heldig at holde barnedåb på en dag med dejligt vejr, tilbyder vi også lækre grillbuffeter med store, lækre bøffer og årstidens bedste salater og grønsager.
 
Uanset hvad er du hos os sikret, at maden til barnedåben er lige, som du ønsker.

Kontakt os og lad os sørge for mad til barnedåben

Når du bestiller mad til festen hos os, sørger vi for, at maden til dit barns dåb både ser indbydende ud og smager lækkert. Vi bruger kun de friskeste råvarer af højeste kvalitet, så du og dine gæster er garanteret en god oplevelse.

Kontakt os på telefon 43 99 06 79 eller brug vores kontaktformular, og bestil lækker mad til barnedåben.

Kontakt os

Vi vil allerhelst ha’, at du ringer
– så sikrer vi, at du får den bedste løsning

Eller udfyld nedenstående formular, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

BEMÆRK: Denne kontaktformular er ikke beregnet til bestillinger. Vi vil helst tale med vores kunder og derved sikre os bedst muligt, at jeres forventning til maden stemmer overens, med det der bestilles.

Vores andre menukort