Hverdagsmad

Mad til hverdag

Skal det ikke være det helt store gilde – Eller er der brug for en gang gå-hjem-mad på arbejdspladsen

Kan med fordel suppleres med en forret eller dessert fra festmenu’erne

Skulle i selv have en god ide, er vi selvfølgelig meget åbne for dette.

Vores hverdagsmad er gode gedigne portioner af de klassiske danske retter
MEN skal de serveres alene og kun til sultne mandfolk – så tal med os, om vi skal beregne lidt mere

Priserne er beregnet på minimum 8 kuverter

Menu

alle priser er pr. person

  • 1. Bixemad 109,-kr.

    Kokkens gode rester let ristet med kartoffeltern og løg. Hertil spejlæg, hjemmesyltede rødbeder, ketchuo og groft friskbagt rugbrød.

  • 2. Lasagne 109,-kr.

    På klassisk vis m/ oksekød, tomat & ost. Hertil tomatsalat, flutes & smør.

  • 3. Frikadeller 109,-kr.

    Store middagsfrikadeller af vores hjemmerørte fars - med stuvet hvidkål, kartofler og hjemmesyltede rødbeder.

  • 4. Cornflake Kyllingebryst 109,-kr.

    Schnitzler og BBQ stegte ris m/ grøntsager samt coleslaw.

  • 5. Boller i Karry 109,-kr.

    Gode store boller af vores hjemmerørte fars i en cremet karrysauce m/ løg, æbler & ananas. Hertil løse ris og mangochutney.

  • 6. Brændende Kærlighed 109,-kr.

    Ægte kartoffelmos og rigeligt med stegte løg & bacon. Hertil fine ærter og hjemmesyltede rødbeder.

  • 7. Krebinetter 109,-kr.

    2 gode krebinetter og årstidens grøntsager stuvet i sødmælk & kalvefond samt hvide kartofler m/ persilledrys.

  • 8. Glaseret skinke 109,-kr.

    Med flødekartofler og mix-salat m/ thousand island dressing.

  • 9. Gammeldags kyllingesteg 119,-kr.

    Grydestegt m/ persille og serveres med skysauce og hasselbach kartofler samt hjemmelavet agurksalat og rabarberkompot.

  • 10. Dansk Bøf 119,-kr.

    Store saftige hakkebøffer m/ bløde løg samt brunsauce, hvide kartofler og 2 slags surt.

  • 11. Dampet laks 119,-kr.

    I fad m/ persillefrit. Hertil legeret aspargessauce m/ rigeligt aspargessnitter og smørristede kartofler.

  • 12. Citronkylling 119,-kr.

    Kyllingebryster marineret med salvie & citron og bagt på hvedekerner. Hertil glaskålsalat m/ fennikel, honning & friske blåbær.

  • 13. Gammeldags svinekotelet 119,-kr.

    Stor paneret kotelet m/ brun sauce, hjemmelavet rødkål og smørristede kartofler.

  • 14. Skipperlabskovs 119,-kr.

    Kogt på traditionel vis m/ kartofler, løg & store stykker oksekødstern. Hertil hjemmesyltede rødbeder, ketchup & purløg samt smørtern og mørkt rugbrød.

  • 15. Forloren Hare 139,-kr.

    Stegt m/ bacon & tyttebær. Hertil vildtflødesauce, brunede & hvide kartofler samt grøn waldorff salat og ribsgele.

  • 16. Flæsk & Persille 139,-kr.

    Letsaltet stegt flæsk (7skiver) og den populære persillesauce samt hvide kartofler og hjemmesyltede rødbeder.

  • 17. Kalkunschnitzler 139,-kr.

    Meniurestegte schnitzler m/ vilde ris og paprikasauce samt lynstegte sukkerærter m/ rødløg & pinjekærner.

  • 18. Svinekæber 149,-kr.

    Braiseret i portvin og serverves med en grov rodfrugtmos rørt med smør & kapers samt stegte løgringe og mormorsalat.

  • 19. Flæskesteg 159,-kr.

    Svinekam m/ sprød svær og det klassiske tilbehør: flæskestegssauce, brunede & hvide kartofler samt hjemmelavet rødkål og asier.

  • 20. Slagterens mørbradgryde 159,-kr.

    Små mørbradbøffer i paprikasauce m/ perleløg, tomat, champignon & bacon. Hertil ægte kartoffelmos og hjemmelavet agurksalat ELLER løse ris og mix-salat m/ vores egen olie-eddike dressing.

  • 21. Wienerschnitzel 159,-kr.

    En stor kalveschnitzel som hjemme i Tyskland med citron, kapers, høvlet peberrod & benfri sild. Hertil skysauce, brasede kartofler og fine ærter.

  • 22. À la Beuf Bearnaise 179,-kr.

    Rosastegt tyndstegsfilet m/ bearnaisesauce og ovnbagte små kartofler samt franske ærter m/ løg & bacon.

Kontakt os

Vi vil allerhelst ha’, at du ringer
– så sikrer vi, at du får den bedste løsning

Eller udfyld nedenstående formular, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

BEMÆRK: Denne kontaktformular er ikke beregnet til bestillinger. Vi vil helst tale med vores kunder og derved sikre os bedst muligt, at jeres forventning til maden stemmer overens, med det der bestilles.

Vores andre menukort