Festmenu

Sammensæt din helt egen unikke menu - når du skal holde fest

Aperitiffer til festmenu

Flotte fade med lækkerier, der kan nippes af, mens du nyder velkomstdrinken.

  • 1. Mexicansk Rejedip 49,-kr.

    En god blanding af friske rejer, salsasauce, mozzarella, springonions & frisk tomat. Serveres og spises med sprøde Nachos.

  • 2. Canapé Varie 52,50,-kr.

    På klassisk vis m/ oksekød, tomat & ost. Hertil tomatsalat, flutes & smør.

  • 3. Italiensk Anti Pasti: 69,-kr.

    Flot anretning af italienske lufttørrede pølser, Bresaola & ægte parmaskinke, fyldte chilifrugter, marinerede oliven & hvidløg samt sød melon.

Forretter til festmenu

Smukt anrettet på fade til 8-10 personer med mindre andet er nævnt.
Til alle forretter medfølger friskbagt brød & smør.

  • 1. Klassisk Rejecocktail 49,-kr.

    Anrettet i flotte cocktailglas med hjemmerørt dressing á part.

  • 2. Ananas & Kylling 55,-kr.

    Frisk ananas med hjemmelavet kyllingesalat tilsmagt med karry & æbler flot pyntet med ristet bacon & brøndkarse.

  • 3. Et bjerg af friskkogte blåmuslinger 55,-kr.

    Tilberedt med hvidvin og enten chili, tomat & hvidløg eller fløde, løg & urter.

  • 4. Dinéens Carpaccio 59,-kr.

    En lækker tallerkenanretning med et strejf af pesto, pinjekerner, parmesanflager & rucola.

  • 5. Varmrøget Laks fra egen rygeovn 59,-kr.

    Anrettet med spæde salater, soltørret tomater & kapersfrugt. Hertil hjemmelavet krydderurtesauce.

  • 6. Varmrøget Andebryst fra egen rygeovn 59,-kr.

    Anrettet på frisk appelsinsalat med honningmarinerede tranebær & valnødder.

  • 7. Klassisk kold laks "Bellevue" 69,-kr.

    Hvidvinsdampet laks flot anrettet med et væld af rejer, asparges, krebsehaler & kaviar samt sauce verte.

  • 8. Sushiinspireret Tun 69,-kr.

    Meeeen ikke helt rå - tunfiletten er lyngrillet m/sort sesam og flot lagt på en lang hvid tallerken sammen med en grøn tangsalat og en lille skål m/soya og wasabi.

  • 9. Dinéens Roulade 75,-kr.

    Af fersk røget laks, tang, spinat & pigmentcreme. Anrettet på babysalat med friske jordbær & balsamico.

  • 10. Fruits de Mere 79,-kr.

    En flot og festlig forret med lækker hjemmelavet skaldyrsalat anrettet direkte i melonen og pyntet med krebs & store rejer.

  • 11. Laksesymfoni 79,-kr.

    3 slags østersølaks (røget, hvidvinsdampet og marineret). Flot anrettet med hver sit tilbehør på en lang smal tallerken.

  • 12. Halv Hummer Parisienne 105,-kr.

    Nykogt hummer fyldt med salat af hummer, æg, rejer, stenbiderrogn & frisk purløg. Selvfølgelig serveret i egen skal med klo og hale.

Priser på festmenuer er baseret på min. 8 kuverter

Hovedretter til festmenu

Beregnet til efter en forret. Ønsker I ikke at spise forret, skal der beregnes 20 % ekstra hovedret…

​Bemærk:
Til vores hovedretter må beregnes lettere tilberedning samt udskæring på stedet

  • 1. Oksesteg Dania 139,-kr.

    Gammeldags grydesteg med brun sauce, smørsauterede kartofler, dampede porrer & gulerødder samt råsyltede solbær & asier.

  • 2. Kalv stegt som vildt 149,-kr.

    Mør grydesteg serveres med bacontern, den herlige vildt-flødesauce, brunede & hvide kartofler, friskkogte haricots verts samt skåle med hjemmelavet waldorffsalat og ribsgelé.

  • 3. Forloren Vildsvineryg 149,-kr.

    Rødvinsmarineret svinefilét med rødvinssauce, langtidsbagte rodfrugter m/ timiankvist og grøntsagssalat m/ bacon & pinjekerner.

  • 4. Klassisk Oksefilét 159,-kr.

    Med vores berømte flødekartofler, glaserede perleløg, franske ærter og årstidens grønne salat.

  • 5. Oksehøjreb Bearnaise 169,-kr.

    Serveres med grove fritter, ovnbagte cherrytomater på stilk og sukkerærter.

  • 6. Kalvefilét Traditionel 169,-kr.

    Rosastegt og serveres med kraftig kalve-skysauce, kartoffeltærte, fyldte tomater og dagens torvefriske grøntsag.

  • 7. Helstegt Kalvefilet Dinéen" 175,-kr.

    Med kantarelsauce, druer i fløde, små saltbagte kartofler med timian samt årstidens friske grøntsager.

  • 8. Lammekrone med hvidløg og balsamico 185,-kr.

    Serveres med flødekartofler, spinattærte og tomatsalat taglagt med mozzarella, rucola & marinerede oliven.

  • 9. Kalvemørbrad Fortun 189,-kr.

    Letstegt som dyreryg og serveret med vildt-flødesauce, smørsauterede kartofler, baconsvøbte haricots verts samt syltede minipærer og små skåle med ribsgelé & waldorffsalat.

  • 10. Indbagt Oksemørbrad 189,-kr.

    Serveres med rødvinssauce og kartoffeltimbale samt årstidens friske, smørblancherede sprøde grøntsager samt små svampe.

  • 11. Indbagt Kronhjortefilét 195,-kr.

    Serveres med kraftig vildt-flødesauce, smørsauterede små kartofler, baconsvøbte grønne asparges og tranebærrand toppet op med druer i fløde.

  • 12. Helstegt Dyreryg 195,-kr.

    Med kraftig kantarelsauce, fyldte kartofler, halve pærer m/ ribsgelé samt en fin salat af broccoli & bacon.

  • 13. Oksemørbrad & Bryst 199,-kr.

    Rosastegt oksemørbrad & langtidsbraiseret oksebryst serveres med chokoladesauce samt kartoffelroulade m/ skovsvampefyld, smørdampede friske grønne asparges og en flot ranke af friske røde rysteribs.

Priser på festmenuer er baseret på min. 8 kuverter

Desserter til festmenu

Vær opmærksom på, at desserter med is skal på frost indtil kort før servering…

  • 1. Tiramisu 49,-kr.

    Klassisk italiensk kage med mascapone, likør & kaffe.

  • 2. Hjemmelavet Frugttærte 49,-kr.

    Med marcipan & chokolade og flot pyntet med masser af frisk frugt. Hertil flødeskum eller creme fraiche efter ønske.

  • 3. Ægte Pannacotta 55,-kr.

    Med bourbon vanille og rabarbergelé - serveret i martiniglas.

  • 4. Hjemmelavet Isrand 55,-kr.

    Af vanilleis med chokoladeslør fyldt med sorbét kugler af forskellige slags. Serveres med vafler og fyrværkeri.

  • 5. Syndig Chokoladetærte 59,-kr.

    Pyntet med hvid chokolademousse & friske jordbær og serveret med vaniljeis & marinerede skovbær.

  • 6. Isbombe Lucullus 65,-kr.

    Hjemmelavet blød nougatis med en kærne af appelsinsorbét. Overtrukket med chokoladeslør og pyntet med flødeskum, nødder & friske appelsinfilét'er. Hertil nougatvafler og festfyrværkeri.

  • 7. Rubinsteinerkage 69,-kr.

    Makronbund med hindbærpuré, herpå en velsmagende romfromage pyntet med knust nougat, flødeskum og små vandbakkelser overtrukket med chokolade.

  • 8. Halv frisk Ananas 69,-kr.

    Udhulet og fyldt med friske udskårne eksotiske frugter. Hertil serveres den go'e råcreme.

  • 9. Nøddekurve 69,-kr.

    Friskbagte sprøde nøddekurve fyldes med 3 slags iskugler. Serveres med nougat vafler og udskåret frisk frugt på pind.

  • 10. Tre slags udenlandske oste 75,-kr.

    Enkelt og elegant anrettede med små luksus oliven samt tranebær/valnøddekompot. Hertil hjemmebagt knækbrød, baguette & smør.

  • 11. Dessert-tallerken 79,-kr.

    Fragilitet med friske skovbær og chokoladeskal med hjemmelavet mynte/vanilleis. Anrettes med hindbærcoulis.

  • Til kaffen 24,-kr.

    Små stykker hjemmelavet kransekagekonfekt med pynt & chokolade.

Priser på festmenuer er baseret på min. 8 kuverter

Natmad til festmenu

En god afslutning på et godt arrangement

  • 1. Saltsnitter 49,-kr.

    3 små snitter med saltpålæg & pynt - smurt og sat op på sølvfade lige klar til at sætte bordet

  • 2. Sandwich 55,-kr.

    3 små lækre sandwich med forskelligt pålæg - smurt og sat op på sølvfade lige klar til at sætte på bordet.

  • 3. Hjemmelavede supper 59,-kr.

    Med friskbagt flütes.
    Vælg mellem:
    Den gode gammeldaws "klar suppe" med urter, kød- og melboller.
    Italiensk tomatsuppe med bacontern & brødcroutons.
    Flødelegeret aspargessuppe med kødboller & aspargessnitter.
    Flødelegeret kyllinge-karry-suppe med fine ærter & kyllingekød.
    Ungarsk Gullaschsuppe med oksekød & urter.

  • 4. Festlig pølseanretning 69,-kr.

    Med alt hvad dertil hører samt hjemmelavet leverpostej med champignon. Hertil brød, fedt & smør.

Vegetarretter til festmenu

  • 1. Squash-nøddebøffer 145,-kr.

    Serveres med svampeflødesauce & smørristede kartofler samt hawaiisalat med nødder & frugt.

  • 2. Tærtesymfoni 145,-kr.

    3 små tærter med forskellige grøntsager & kerner.

Børneretter til festmenu

Vi laver et spændende fad  til børn, med mundrette stykker af frisk grønt, mild dip, remoulade eller ketchup, samt hjemmebagt knækbrød, flæskesvær og ostebidder.

  • Hertil vælger du mellem: 75,-kr.

    Garfields Lasagne
    Anders Ands Kyllingelår
    Harry Potters små Frikadeller
    Simpsons Hakkebøf Bearnaise
    Nemos små Fiskefilet'er
    Hannah Montanas søde Kyllingespyd

Kontakt os

Vi vil allerhelst ha’, at du ringer
– så sikrer vi, at du får den bedste løsning

Eller udfyld nedenstående formular, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

BEMÆRK: Denne kontaktformular er ikke beregnet til bestillinger. Vi vil helst tale med vores kunder og derved sikre os bedst muligt, at jeres forventning til maden stemmer overens, med det der bestilles.

Vores andre menukort