Sommerfest

Maden til sommerfesten er udelukkende lavet af de friskeste råvarer

Har dit firma brug for mad til sommerfesten? Hos Taastrup Dinér er der noget for enhver smag, uanset om man er til fugl, fisk eller de firbenede.
 Det er både nemt, praktisk og ikke mindst lækkert at bestille mad udefra, når I skal holde firmasommerfest. Hos os vælger I for eksempel imellem at sammensætte en buffet helt efter jeres smag.
 Eller hvad med et komplet grillarrangement inklusive grillkok som en del af underholdningen til jeres sommerfest?
 
Kontakt os på telefon 43 99 06 79 eller udfyld kontaktformularen og hør meget mere om maden, vi laver til jeres firmasommerfest.

Mad til sommerfesten, der kan tilrettelægges helt jeres ønsker

 Er I en virksomhed med mange mennesker, er der sikkert også mange forskellige madpræferencer. Nogle spiser kød, andre gør ikke, nogle har allergier og andre bryder sig måske ikke om bestemte madvarer.

Det stiller store krav til dig, der skal arrangere mad til sommerfesten – for du skal sikre, at der er noget til enhver smag.

Vi hjælper dig med at sammensætte den helt perfekte buffet, så der helt sikkert er noget til alle. Hos os får du både kolde retter, lune retter, vegetarretter og skønne, søde desserter.

Er I alle til en god, solid burger, kan du også for eksempel vælge vores Firma Grill, hvor der bliver grillet store, lækre hakkebøffer, så du og dine kolleger kan samle jeres egne burgere. Vil du holde en anderledes og eksotisk firmasommerfest – for eksempel en temafest med jungletema – tilbyder vi en Wildlife-menu med eksotisk kød som for eksempel zebra-, krokodille og bisonoksekød.

Hertil får du og dine kolleger en spændende salat med eksotisk fyld, grillkartofler, grøntsager, landbrød og frisk frugt. Så har maden til jeres sommerfest i hvert fald sat rammerne for en spændende og anderledes aften.

Kontakt os

Vi vil allerhelst ha’, at du ringer
– så sikrer vi, at du får den bedste løsning

Eller udfyld nedenstående formular, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

BEMÆRK: Denne kontaktformular er ikke beregnet til bestillinger. Vi vil helst tale med vores kunder og derved sikre os bedst muligt, at jeres forventning til maden stemmer overens, med det der bestilles.

Vores andre menukort