Frokostbuffet

Hvordan skal jeres frokostbuffet se ud ?

Lad det vigtigste afbræk i arbejdsdagen være frokostbuffeten fra Taastrup Dinér
Med en frokostbuffet fra Taastrup Dinér kan vi sammen ramme netop jeres smag, og dermed give jer selv alle muligheder for en optimal stemning omkring frokostbordet. Vi lægger stor vægt på den enkelte virksomheds specifikke ønsker og behov, så en løbende dialog med en repræsentant fra jeres firma altid sikrer den bedste buffet.

Vil pigerne på kontoret gerne have en stor, spændende salatbar, drømmer værkstedsdrengene om gode gammeldags retter med sauce og kartofler, ønsker sælgerne noget lidt mere spændende end det, de præsenteres for ude i byen, eller synes direktøren en frugtkurv er et must? Lad os sammen opbygge den frokostbuffet, der passer jer bedst!

Prisen på vores frokostbuffet afhænger selvfølgelig af det ønskede udvalg, men vi tillægger aldrig andet end momsen. Levering til den aftalte tid, faktureringsgebyr, miljøomkostninger osv. er nemlig altid inkluderet i priserne.

God mad giver glade medarbejdere

Kontakt os

Vi vil allerhelst ha’, at du ringer
– så sikrer vi, at du får den bedste løsning

Eller udfyld nedenstående formular, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

BEMÆRK: Denne kontaktformular er ikke beregnet til bestillinger. Vi vil helst tale med vores kunder og derved sikre os bedst muligt, at jeres forventning til maden stemmer overens, med det der bestilles.

Vores andre menukort